Home » Annie Geeraerts: “Ik zag dat destijds niet meer zitten”

Annie Geeraerts: “Ik zag dat destijds niet meer zitten”

by Nicky Jacobs

Je bent nooit te oud om verliefd te worden. Dat kan ook Annie Geeraerts bevestigen. Zij werd 4 jaar geleden, op haar 93ste verliefd op Paul.

“Paul is vijf jaar jonger en de vlinders zijn er nog steeds, maar hij heeft serieuze rugproblemen en ikzelf sukkel met mijn knieën. Uitstappen maken is er dus niet meer bij, want ik ben minder mobiel dan vroeger. Jaren geleden spraken ze al van twee nieuwe knieën, maar dat zag ik – destijds al – niet meer zitten. Ik keek op tegen de maandenlange revalidatie”, zegt Annie in Primo.

Annie had liever geen zware operaties meer en ook de dokters waren geen fan om nog zo’n zware operatie bij de actrice uit te voeren.

Maar de leeftijd en de kwaaltjes houden Annie en Paul niet tegen om samen te genieten van hun oude dag. Ze wonen nu ook al enkele jaren samen.

“Ja, met dank aan corona, en we amuseren ons thuis. We lachen heel wat af en zijn blij dat we elkaar hebben. Al was het maar om tegen elkaar te zagen waar we die dag pijn hebben. Of hoe zwaar het oud papier is dat we moeten buitenzetten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like