Home » Elisabeth Lucie Baeten: “Wat moet het niet zijn voor iemand als hen”

Elisabeth Lucie Baeten: “Wat moet het niet zijn voor iemand als hen”

by Nicky Jacobs

Met haar filmpjes verovert Elisabeth Lucie Baeten het internet en dan vooral sociale media. Maar wie sociale media zegt, denkt ook meteen aan veel haat en negatieve commentaren. Daar is ook Elisabeth Lucie Baeten al mee in aanraking gekomen. Niet altijd even plezant natuurlijk.

“Ik word oprecht neerslachtig van alle haat en boosheid onder om het even welk filmpje dat je op Instagram of TikTok kunt bekijken. Ik ben er ook heilig van overtuigd dat een hele generatie erdoor vergiftigd is, als het er geen twee zijn. Ik, als getrouwde vrouw van 33 en moeder van twee kinderen, word al elke dag ongelukkig, boos en kortaf van dat constante bashen. Wat moet het dan niet zijn voor iemand die zichzelf nog volop aan het ontwikkelen is, die nog aan het leren is hoe de wereld in elkaar zit”, zucht Baeten in Humo.

Elisabeth zou het niet erg vinden moest ze Instagram niet meer nodig hebben om haar ding te kunnen doen.

“Het is een fijn medium om content op te delen, maar ik zou het veel prettiger vinden als er iets bestond waarop ik filmpjes kan posten en voor de rest niks hoef te lezen. Televisie dus, haha.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like