Home » Trisha: “Het moment is nu eindelijk aangebroken”

Trisha: “Het moment is nu eindelijk aangebroken”

by Nicky Jacobs

Mensen vragen zich soms wel eens af of zangeres Trisha wel goed weet wat ze wil in het leven. Het ene moment wil ze zich volledig op haar carrière als zangeres storten, terwijl het andere moment ze ervoor kiest om terug te gaan studeren.

Voorlopig ligt haar focus op haar studies en slaat de zangeres dus een heel nieuwe weg in. Ze wil aan het werk in de zorg. Een opvallende keuze gezien Trisha zich een tijdje geleden nog inschreef voor ‘Big Brother’.

Daarmee lijkt Trisha een beetje in de voetsporen te treden van Betty Owczarek, deelneemster uit het eerste seizoen. Betty was ook eventjes zangeres en ging daarna ook opnieuw studeren. Ze volgde een opleiding tot verpleegster.

“Mijn leven is al een rollercoaster van jewelste geweest. Nu is het moment aangebroken dat ik het heft in eigen handen neem. Daarom ga ik starten met een opleiding tot zorgkundige of verpleegster. Het wordt sowieso één van de twee. Ik ben er nog niet uit. Want ik moet uiteraard rekening houden met mijn gezin. Studeren én een gezin onderhouden is tenslotte allesbehalve evident.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like