Home » Regi: “Je kan niet zeggen dat ze van mij profiteert”

Regi: “Je kan niet zeggen dat ze van mij profiteert”

by Nicky Jacobs

Voor Regi was het geen moeilijke beslissing om te verhuizen naar Genk. Hij trok in bij zijn vrouw Kristel en liet zijn villa in Heusden-Zolder achter. Zijn emotionele binding met Heusden-Zolder was niet zo groot, dus hij ondervond er weinig last van.

“En mijn studio is er nog, ik kan er altijd naartoe als ik wil. Ik vind ’t wel stoer van Kristel dat ze al een eigen huis had, en lief dat ik hier mag intrekken. Je kan niet zeggen dat ze van mij profiteert, hé”, zegt Regi in Dag Allemaal.

Maar het huis van Kristel is wel wat kleiner dan Regi gewoon is, dus gaan de twee binnenkort verbouwen. Ze hebben dan ook grootse plannen.

“Parket leggen, wat kamers erbij, die trap in het midden van de living weg… We denken ook aan een zwembad, want dat had ik in Heusden-Zolder. Willy Naessens, als je dit leest, doe mij een voorstel! Misschien wil hij wel sponsoren.”

En wat niet onbelangrijk is, is de extra kinderkamer die zal voorzien zijn. “Ook al zegt het hart nog altijd ja, het hoofd zegt ook nog altijd nee. We hebben even een piek gehad dat we dachten: komaan, we doen het. Dan heeft het rationele weer even de bovenhand gehaald. En nu staat het op neutraal, denk ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like