Home » Aster Nzeyimana: “Ik heb bewezen dat ik dat kan”

Aster Nzeyimana: “Ik heb bewezen dat ik dat kan”

by Nicky Jacobs

Toen Aster Nzeyimana een bod kreeg van VTM om naar hen over te stappen, heeft Aster eventjes getwijfeld, maar dan toch de sprong gewaagd.

Natuurlijk kreeg hij een mooie verloning aangeboden, maar het is het aanbod om ‘The Voice’ te presenteren die hem over de streep heeft gehaald. Dat is altijd zijn grote droom geweest.

“Ik verdien meer bij VTM dan bij VRT. Het is ook een teken van appreciatie. Het bedrijf geeft het signaal dat ze jou willen en daar een extra inspanning voor willen doen, ook financieel. Wat ik nu bij VTM verdien – en dat is zeker niet te vergelijken met de hoge bedragen van andere gezichten die ooit in de krant stonden – had ik op termijn ook bij VRT kunnen verdienen. Daarvoor moest ik niet naar VTM komen. Als geld mijn enige ambitie was, had ik een serieuze fout gemaakt”, geeft hij eerlijk toe in Story.

Nzeyimana heeft zijn overstap nog lang niet beklaagd en hij had er alle vertrouwen in dat het wel goed zou komen.

“Voetbal ken ik en ik ging alleen maar méér voetbal doen. En daarnaast klopt mijn hart voor entertainment en met The Voice ging ik opnieuw een grote studioshow presenteren. Bovendien had ik al bewezen dat ik beide dingen ook kán. Ik ben niet naar VTM gegaan om het weerbericht te presenteren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like