Home » Lenny uit ‘Blind Getrouwd’: “Elke mama heeft het toch wel eens gehad daarmee”

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’: “Elke mama heeft het toch wel eens gehad daarmee”

by Nicky Jacobs

Er zullen heel wat mensen jaloers zijn op Lenny Janssens en Chloë Evangelista. Zij gaan voluit voor hun droom door een B&B uit te baten in Spanje. Ze laten België achter zich en bouwen een nieuw leven op.

De families van het koppel steunen hen in hun droom en doen zelf ook moeite om nu al wat Spaans te leren voor wanneer ze op bezoek zullen gaan bij hun kinderen en kleinkinderen.

“Mijn vader leert ook Spaans, maar ik denk niet dat mijn ouders zullen verhuizen. Ze zijn al wat ouder en ze hebben nog andere kleinkinderen. Als de verbouwingen achter de rug zijn, gaan we zelf ook Spaanse les volgen. Al is onze buurt multicultureel. In ons dorp verblijven veel Belgen, Nederlanders, Russen en Oekraïeners. Bart Peeters zou op dezelfde berg wonen. Maar we hebben hier nog geen sociaal leven omdat we altijd aan het werken zijn. Dat komt later wel”, zegt Lenny in Story.

Het koppel heeft ook 2 dochtertjes die mee zijn verhuisd naar Spanje. De oudste is 2 jaar, de jongste 2 maanden.

“Chloé neemt vooral de opvoeding op zich. Ze doet dat heel goed, maar elke mama heeft het toch weleens gehad met huilende kinderen en vuile luiers? Mint is een heel vrolijk maar druk kind en in combinatie met de baby is het soms wel zwaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like