Home » Francisco Schuster: “Er is maar één ding echt belangrijk”

Francisco Schuster: “Er is maar één ding echt belangrijk”

by Nicky Jacobs

Maksim Stojanac, Pommelien Thijs, Camille, Danny Dorland, alle acteurs van ‘#LikeMe’ proberen een carrière uit de grond te stampen. Ook Francisco Schuster gaat sinds vorig jaar zijn collega’s achterna.

Pommelien Thijs en Camille doen het bijzonder goed en halen veel prijzen binnen. En ook de nummers van Maksim en Danny bereiken met gemak de hitparade. Maar wanneer is een carrière voor Francisco geslaagd?

“Er is maar één ding echt belangrijk, met of zonder succes: ik wil mijn passie kunnen beleven, met rondom mij de fijne mensen die er nu al zijn. Ik had het daarnet al over voorbestemming. Wel, ik voel dat ik hier ben om te dansen en te zingen. Een plan B heb ik niet, nooit gehad”, zegt Schuster in De Morgen.

Heel wat kinderen en jongeren kijken op naar iemand als Francisco. Je zou de acteur en zanger dus gerust een rolmodel kunnen noemen.

“Als ik eraan denk dat ik kinderen doe dromen zoals die ene zwarte jongen mij heeft doen dromen, dan word ik emotioneel. Maar rolmodel vind ik inderdaad een moeilijk woord. Ik associeer het met perfectie, en ik wil mezelf vooral de ruimte geven om fouten te maken. Alleen zo groei je.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like