Home » Niels Destadsbader: “Je ziet dan veel ergere dingen”

Niels Destadsbader: “Je ziet dan veel ergere dingen”

by Nicky Jacobs

Niels Destadsbader moest even slikken toen hij ontzettend veel kritiek kreeg na zijn overstap naar de VRT. Of het nu journalisten waren of gewoon Vlamingen met een mening, ze hebben de zanger en presentator niet gespaard.

En dat was nieuw voor Niels. Hij was dat niet gewoon en wist ook eventjes niet goed hoe hij moest reageren.

“Ik kan tegen een kritische vraag, je moet echt niet elke song of tv-programma van mij goed vinden, maar dit was er gewoon over. Dat mijn overstap samenviel met die besparingen was uiteraard niet ideaal. Het gaf journalisten een stok om mee te slaan en ik belandde in een hoek waar ik niet meer uit raakte”, zegt Niels in Story.

Destadsbader stopte wel met het lezen van de commentaren, want gelukkiger werd hij er niet van. Hij kon het wel plaatsen, maar leuk was het allesbehalve.

“Als je het journaal opzet, zie je veel ergere dingen. Maar dat mijn mama en papa eronder leden, deed me wel pijn. Nu probeer ik het met een glimlach te bekijken. Het feit dat ze zoveel over je schrijven, wil zeggen dat je interessant genoeg bent, hé. Ik hoop dat met Ik vraag het aan die storm nu definitief gaat liggen. Je kan alleen maar bewijzen dat je je plek verdient als je de kans krijgt om weer op het veld te staan. Ik wil opnieuw plezier beleven aan mijn job.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like