Home » Kamal Kharmach: “Ik doe daar echt mijn best voor”

Kamal Kharmach: “Ik doe daar echt mijn best voor”

by Nicky Jacobs

Kamal Kharmach is hot! De comedian met Marokkaanse roots is door vele Vlamingen in hun harten gesloten en alle programma’s en shows die Kamal maakt, worden een groot succes.

En ook in 2024 wordt het erg druk voor Kamal. Hij zal maar liefst in 3 programma’s te zien zijn en dat in januari alleen al.

“Naast de ‘Eindejaarsconference’ en ‘Een Echte Job’ volgt eind januari een nieuw seizoen van ‘Andermans Zaken’. Dat zijn drie programma’s in januari alleen al. En dat op VTM én VRT”, glundert Kamal in Primo.

Het belooft ook in 2024 heel druk te worden, maar toch hoopt Kamal ook tijd genoeg te hebben voor zijn familie. Zo wil hij graag meer tijd doorbrengen met zijn papa.

“Hij wordt ouder, dus ik wil echt nog van onze momenten genieten. En ja, ook bij mijn gezin probeer ik zoveel mogelijk te zijn. Ik doe al echt m’n best om hen vaak te zien. Het is zelfs zo dat als ik van Brussel naar Aalst moet voor een opdracht, ik soms eerst langs Antwerpen durf rijden om de kindjes even te zien. Voor hen doe ik heel hard m’n best. En in 2024 wil ik dat nóg meer doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment