Home » Ellen Callebout: “Ik vind hem niet altijd even knap”

Ellen Callebout: “Ik vind hem niet altijd even knap”

by Nicky Jacobs

We kennen Ellen Callebout natuurlijk als de vrouw van Gert Verhulst. Maar we kennen haar ook als een optimistische vrouw die het goed voor heeft met iedereen. Ze lijkt altijd goed gezind en er is maar weinig dat haar van de wijs kan brengen.

Gert en Ellen zijn al heel lang samen en lichamelijkheid is erg belangrijk in hun relatie. Maar ook bij mensen die Ellen graag ziet vindt ze lichamelijkheid heel evident.

“Als Gert en ik in de zetel liggen, hebben we bijna altijd contact. Mijn voeten op hem. Mijn hand in de zijne. En als we gaan slapen: lepeltje-lepeltje. Ik vraag me weleens af: de seks, hoe gaat dat als je tachtig bent? Zwakt dat dan af? En is seks dan zelfs nog wel belangrijk? Nu nog wel, gelukkig vind ik Gert ook een sexy man. Meestal toch. Hij sport in boxershort en ‘onderlijveke’ en hij loopt soms de hele dag in badjas. Ik zal niet zeggen dat ik hem op die momenten de meest sexy man ter wereld vind, maar dat hééft ook wel iets want het betekent dat hij op z’n gemak is. Voor de opnames van onze kerstsingle droeg hij een witte blazer met een witte rolkraag, toen vond ik hem echt razend knap. Laat ons zeggen dat ik hem een sexy man vind. Maar niet op elk moment van de dag”, lacht Ellen in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment