Home » Jeroom: “Er wordt aan onze mouw getrokken”

Jeroom: “Er wordt aan onze mouw getrokken”

by Nicky Jacobs

Het is een emotioneel en bewogen jaar geweest voor cartoonist Jeroom. Hij wist op televisie te scoren met ‘Boris’, maar moest dit jaar ook afscheid nemen van zijn moeder. 

Om een van de laatste wensen van zijn overleden broer waar te maken, trok hij met Bockie De Repper en Jonas Geirnaert naar Canada om daar de as van zijn broer uit te strooien.

“Dat waren al mijn hele goede vrienden van mij, en nu is dat nog meer zo. We hebben nog ­altijd die blik in de ogen als we elkaar zien. Waarschijnlijk voor altijd”, zegt Jeroom over zijn twee vrienden in Dag Allemaal en wie hij heel dankbaar is.

Samen op televisie verschijnen, dat vraagt bij veel mensen vaak om een vervolg en Jeroom moet toegeven dat er wel aan hun mouw wordt getrokken.

“Ze willen ons, samen of apart. De kans bestaat natuurlijk dat we ooit nog iets samen doen. De vraag is wat. Ik heb de neiging om altijd iets anders te willen doen. En met Boris ligt de lat natuurlijk hoog. Je mag niet proberen om dat te herhalen, want dan doe je Boris teniet. Dus het zal iets moeten zijn dat daar ver van verwijderd ligt. Wat dan? Pedofielen jagen? Een ballenbadshow? Een consumentenprogramma? Ik zou misschien beter met pensioen gaan. Ik zou dat niet eens erg vinden, als Boris het laatste was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment