Home » Celine Van Ouytsel: “Het is een verademing als controlefreak”

Celine Van Ouytsel: “Het is een verademing als controlefreak”

by Nicky Jacobs

Celine Van Ouytsel is een van Vlaanderens favoriete mediapersoonlijkheden van dit moment. Ze werkt hard en alleen daardoor heeft ze haar droom kunnen waarmaken.

Hard werken is een van de levenslessen die ze van haar vader en moeder heeft meegekregen. En vriendelijk zijn, dat hoorde er ook bij.

“Simpel, maar zo belangrijk. Mijn moeder was ambtenaar, maar door veel inzet kon ze zich opwerken. Ondertussen volgde ze jarenlang lessen Spaans, wat ze vloeiend spreekt. En ze was er altijd voor mij, wat na de scheiding van mijn ouders niet evident was. Ik erfde haar werkethiek. Ze is nu met pensioen en geniet van het leven. Wij zijn twee handen op één buik. Dat ik nu in de media werk en niet als juriste, is geen struikelblok voor mama. Omdat ik dat diploma op zak heb en er later op kan terugvallen”, zegt Celine in Gazet van Antwerpen.

Celine zal altijd hard blijven werken om haar dromen te kunnen waarmaken en ze hoopt dat ze kan blijven doen, wat ze nu doet.

“Ik droomde vroeger niet zozeer van de showbizz an sich, maar dat je in deze branche veel gevarieerde dingen kunt doen is erg leuk. Als controlefreak is het een verademing om soms dingen op me af te laten komen. Wel een werkpunt: ik zou meer in het moment willen leven. Dat doe ik te weinig. Ik leef altijd vooruit, en kijk voortdurend in mijn agenda wat er later te doen staat. En pas later kijk ik terug op de leuke dingen die zijn geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like