Home » Linde Merckpoel: “Ik moest plots zelf beslissingen nemen”

Linde Merckpoel: “Ik moest plots zelf beslissingen nemen”

by Nicky Jacobs

Linde Merckpoel heeft bij Jef de liefde van haar leven gevonden. Ze hebben samen twee kinderen en vormen een gelukkig gezinnetje. Toch was haar breuk met Gilles De Coster niet gemakkelijk.

“Toen ik uit een relatie van tien jaar kwam en plots single was, wist ik aanvankelijk niet goed hoe dat moest. Ineens moest ik m’n beslissingen zelf nemen. Gaande van: waar moet de zetel staan? Tot: waar wil ik op reis? En: wat wil ik in dit leven? Ik moest terug in touch geraken met mezelf en dat heb ik, achteraf bekeken, heel leerrijk gevonden. In dat opzicht is het goed dat die breuk mij is overkomen. Ik heb mezelf weer leren kennen en dat heb ik meegenomen naar de relatie met Jef”, zegt Linde in Het Laatste Nieuws.

Voor Linde is het belangrijk om in een relatie vast te houden waarmee het allemaal is begonnen. Dat is voor haar belangrijk om een relatie te doen werken. Zo blijft ze zich vasthouden aan de humor van haar vriend Jef.

“Niemand kan mij zo hard doen lachen als hij en zolang hij dat doet, blijft de liefde duren, daar ben ik zeker van. Humor is voor mij het meest sexy kenmerk dat er bestaat. Ik heb een WhatsApp- groep waarin vriendinnen soms foto’s sturen van mooie mannen — Jude Law, en zo — maar anders dan bij hen, maakt dat in mij niks los. De mannen die ik puur op uiterlijk truly sexy vind, kan ik op één hand tellen. Ik ben nog nooit — maar echt: nooit — verliefd geworden op een man omdat ik ernaar keek en dacht ‘wauw’. Maar als hij iets zegt en grappig is? Ola.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like