Home » Kamal Kharmach: “Zij zorgt voor een hecht gezin”

Kamal Kharmach: “Zij zorgt voor een hecht gezin”

by Nicky Jacobs

Het gewicht van Kamal Kharmach zal altijd een beetje een jojo blijven. De presentator en comedian is dan nu wel weer heel wat kilo’s verloren, hij zal altijd moeten blijven opletten met wat hij eet. Dik zijn maakt de comedian heel onzeker, maar ook nu, voelt hij zich nog steeds die ‘dikke, onzekere Marokkaan.’

“Je krijgt niet zomaar weg wat een kwarteeuw in je hoofd zit. Maar: papa worden was een godsgeschenk. Ik heb niet meer de tijd om alleen met mezelf bezig te zijn. De kinderen zijn prioriteit. Als zij zeggen dat ze me graag zien, werkt dat positief in mijn hoofd. Een kind plakt geen labels op een ­ander”, zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Maar wat het allerbelangrijkste is, is talent, en dat heeft Kamal zeker en vast. Zijn agenda zit goed vol en hij is druk bezig met verschillende projecten.

“Ik ben gezegend met een lieve vrouw die haar carrière voor mij heeft opzijgezet en die alle oudertaken op zich neemt, van pampers verversen tot koken. Ze berekende onlangs dat ik 112 uur in één week had gewerkt, want naast de tv-programma’s was er ook de conference, én ik geef nog les. Mijn vrouw optimaliseert mee mijn agenda, zodat ons gezin hecht blijft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like