Home » Jaak Van Assche: “Dat heb ik nooit begrepen”

Jaak Van Assche: “Dat heb ik nooit begrepen”

by Nicky Jacobs

In ‘Familie’ op VTM zijn met Tuur De Weert en Jaak Van Assche sinds kort twee collega’s én boezemvrienden uit de iconische VRT1-reeks ‘F.C. De Kampioenen’ herenigd. Hierin vertolkten ze Maurice en Fernand.

“‘F.C. De Kampioenen’ is wellicht de mooiste periode in mijn carrière geweest”, aldus Jaak in een dubbelinterview met Het Laatste Nieuws. “Ik heb dan ook nooit begrepen waarom de VRT die reeks absoluut wilde stopzetten, want ik blijf versteld staan van het blijvende succes en de ongelooflijke kijkcijfers van de herhalingen. Overal word ik er over aangesproken en hoor ik: ‘Man, man, man, wat een miserie’”, lacht hij

“Mij vragen ze altijd waar Pascalleke is”, vult Tuur aan. “Vooral de jeugd en dat stemt me blij, want dat wil zeggen dat die de serie ontdekken en dat er generaties fans blijven bijkomen. Ook voor mij was ‘F.C. De Kampioenen’ een heel aangename periode, die gerust langer had mogen duren. Maar soms moet je je nu eenmaal neerleggen bij wat de bazen beslissen. En dat doen we”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like