Home » Carrièreswitch voor Sieg De Doncker?

Carrièreswitch voor Sieg De Doncker?

by Nicky Jacobs

Sieg De Doncker vertelt in Primo dat hij nooit de ambitie heeft gehad om bekend te worden. “Totaal niet zelfs. Ik heb een diploma leerkracht lichamelijke opvoeding!”

“In feite was ik nog niemand toen ik destijds gevraagd werd voor een auditie voor ‘Helden’”, gaat Sieg van start. “Ik was juist afgestudeerd en had nog geen werk. Een vriendin van me werkte voor het productiehuis achter het Ketnet-programma en heeft me dan maar voorgesteld. Zo is van het één het ander gekomen. Ik geniet ervan, maar ben realistisch genoeg om te beseffen dat een tv-carrière ooit gedaan kan zijn.”

In het begin combineerde Sieg zijn tv-carrière nog met het lesgeven maar omdat dit steeds moeilijker combineren werd, besloot hij om voluit voor televisie te gaan.

“Maar tijdens corona besefte ik dat ik me ook erg graag verdiep in andere zaken”, gaat de acteur verder. “Zoals de verbouwing van ons huis. Ik doe gewoon heel graag verschillende dingen. Ik zit niet graag stil.” Wie weet zien we de acteur zich binnenkort volledig op een ander beroep storten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like