Home » Hans Otten verwelkomde bijzondere gast

Hans Otten verwelkomde bijzondere gast

by Nicky Jacobs

Met zijn deelname aan ‘De Verraders’ op VTM keert tv-maker en voormalig presentator Hans Otten voor het eerst in tien jaar terug op het kleiner scherm. Dezer dagen vult hij zijn agenda dan ook vooral met het runnen van zijn luxueuze hotel-restaurant op het Antwerpse Eilandje.

En daar mag hij af en toe ook hoog bezoek ontvangen, zoals vorig jaar nog, toen hij tijdens autoloze zondag Zijne Majesteit de Koning en diens zoon prins Gabriël mocht ontvangen in zijn zaak. Een bijzonder moment waaraan hij in Humo graag herinneringen ophaalt. “Dat was grappig”, grinnikt Hans. “De koning was hier in zijn vrije tijd, had de dame van het protocol me vooraf op het hart gedrukt, dus hij mocht ‘casual’ behandeld worden.

“Maar probeer maar eens casual te doen wanneer er zestien zwaantjes voor je deur staan, en nog eens acht man van het protocol en vier bodyguards rond je zwermen”, zegt Hans. “Maar ik heb zo het idee dat het staatshoofd hier echt op z’n gemak zat. Hij is uiteindelijk twee uur op het terras blijven zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment