Home » Dorien Reynaert: “Het zal nog wel van pas komen”

Dorien Reynaert: “Het zal nog wel van pas komen”

by Nicky Jacobs

Ze kan zo moeilijk afscheid nemen

Heel wat mensen zullen zich ongetwijfeld herkennen in Dorien Reynaert. Zij vindt het erg moeilijk om dingen weg te gooien, zeker wanneer het gaat om kledij. Elk jaar ruimt ze wel een keertje op, maar steeds met het motto: ‘Het zal nog wel eens van pas komen’.

“Uiteindelijk leg ik alles weer netjes gevouwen terug. Zo heb ik nog steeds het shortje en de beige All Stars die ik tien jaar geleden bijna elke dag droeg tijdens mijn vrijwilligerswerk. Hoewel ze helemaal afgesleten en afgebleekt zijn door de zon, krijg ik het niet over mijn hart om die zaken weg te gooien. Er hangt gewoon te veel emotionele waarde aan vast. Oh, en dan heb ik nog een hele reeks T-shirts van Metallica die ik koester!”, lacht ze in Flair.

Een echt stijlicoon heeft Dorien op dit moment niet meer. Maar vroeger als jong meisje keek ze wel heel erg op naar Avril Lavigne.

“Ik heb dankzij haar een skaterfase gehad en ik beleefde dankzij Evanescence een Gothicperiode. Momenteel kijk ik niet meteen naar iemand op. Uiteraard like ik weleens leuke outfits wanneer ik op Instagram scrol, maar het is niet zo dat ik meteen naar de winkel hol om die outfit te kopiëren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment