Home » Ria Valk: “Mensen willen dat ik dat zing”

Ria Valk: “Mensen willen dat ik dat zing”

by Nicky Jacobs

Als zangeres is Ria Valk vooral bekend van de vele carnavalhits. Er wordt wel eens gezegd dat ze haar daarmee tekort doen en Ria moet toegeven dat dat inderdaad misschien wel zo is.

“Ik heb ook wel mooie liedjes gezongen. Intieme liedjes. Maar de mensen kennen me natuurlijk allemaal van meezingers als ‘Leo’, ‘Rocking Billy’, ‘De liefde van de man gaat door de maag’ en ‘Oma wil ’n toyboy’. En iedereen wil uiteraard dat ik die liedjes zing”, zegt ze in Primo.

Net zoals elke artiest is ook Ria die liedjes wel eens een keertje beu geweest. Maar zolang de mensen ze willen horen, doet ze het toch met veel plezier.

Ria heeft dan ook een carrière om trots op te zijn. Ze heeft veel mogen doen en heeft veel leuke en interessante mensen ontmoet.

“Ik heb zoveel verschillende dingen mogen doen! Dat ik enkele jaren aan de zijde van Carry Tefsen heb mogen spelen in ‘Zeg ‘ns Aaa’, als Annie Kalkman, de jongere zus van Mien, vond ik geweldig. Carry was er trouwens bij toen ik door de burgemeester van Breukelen mijn lintje kreeg opgespeld. Willeke Alberti was er ook, Imca Marina, Hans Klok… Ze waren allemaal op mijn feestje, dat wil toch wat zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment