Home » Johan Verminnen: “Ik ben daar niet verder in gegaan”

Johan Verminnen: “Ik ben daar niet verder in gegaan”

by Nicky Jacobs

In zijn leven heeft Johan Verminnen wel al eens iemand gekwetst. Daar heeft hij nu nog altijd veel spijt van en hij zal het ook niet snel vergeten wat hij bepaalde mensen heeft aangedaan.

Ook op professioneel vlak is het niet altijd allemaal even goed gelopen. Zeker niet toen hij de mogelijkheid kreeg om een carrière in Frankrijk uit te bouwen.

“Ik heb er chansonwedstrijden gewonnen, heb in Parijs gewoond, heb er volop kansen gekregen met optredens, ook in Canada en Afrika. Door een samenloop van omstandigheden ben ik daar niet verder in gegaan. Door professionele fouten te maken ook. Ik heb daar nog vaak aan gedacht, maar ben er niet wakker van blijven liggen. Dat mag je nooit doen. Op professioneel vlak is dat zeker een gemiste kans geweest”, geeft hij toe in Primo.

Gelukkig heeft Johan altijd een mooie carrière gehad in België en kon de zanger enorm genieten van het moment waarop hij na een optreden alleen naar huis kon rijden.

“Dat is altijd zo geweest. En nog. Dan denk ik aan mijn overleden broer Bert en zus Estelle. Soms hou ik dan innerlijke monologen met hen. Of aan Rony Verbiest, een accordeonist met wie ik negen jaar gespeeld heb en goed bevriend was.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment