Home » Hannelore Simoens: “Ze waren bijna verbrijzeld”

Hannelore Simoens: “Ze waren bijna verbrijzeld”

Ze heeft geluk gehad

by Nicky Jacobs

In eerdere interviews heeft Hannelore Simoens het wel eens gehad over haar ernstige auto-ongeval die ze ooit heeft gehad. Ze brak daarbij haar rug en moest maanden revalideren. Dat was niet alleen voor haar pittig, maar ook voor haar partner Mathias.

“Op het moment van het ongeluk was me niet helemaal duidelijk hóé ernstig het was. Want Hannelore had me zelf gebeld, vlak na het ongeval. Ze was in een soort shock, want ze was héél rustig en had nog geprobeerd om zelf uit de auto te kruipen. ‘Het is oké, maar ik voel mijn benen niet’, zei ze. Door de adrenaline besefte ze niet hoe serieus ze eraan toe was. Mijn eerste gedachte, toen ik in het ziekenhuis aankwam, was natuurlijk: wat als ze verlamd blijft? Gelukkig bleken er geen zenuwen geraakt”, blikt Mathias terug in Nina.

Pas bij het zien van de wagen, besefte haar partner hoeveel geluk ze wel gehad had en dat de as van de andere wagen haar benen maar net gemist hadden.

“Het scheelde niets of ze waren verbrijzeld geweest. Anderzijds was de periode die daarop volgde vrij bijzonder. Ik had mijn kruisband gescheurd en liep zelf op krukken. We zijn twee maanden samen thuis geweest, allebei half kreupel. Gek genoeg was dat best een mooie tijd, omdat we zo op elkaar waren aangewezen. Ik zorgde voor haar, zette haar in de douche. Ze heeft daarna nog regelmatig last gehad van haar rug, die regelmatig blokkeerde. Maar het allerbelangrijkste: ze is aan zoveel erger ontsnapt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment