Home » Koen Wauters: “Ze wilde daar geen tijd aan spenderen”

Koen Wauters: “Ze wilde daar geen tijd aan spenderen”

by Nicky Jacobs

Zita Wauters heeft al wel een paar keer iets gedeeld op sociale media waar ze laat zien hoe ze het slachtoffer is geworden van bodyshamers. Ook voor papa Koen zijn zo’n dingen niet leuk om te lezen. Maar zijn dochter gaat er goed mee om.

“Ik vroeg haar of ze het er over wou hebben. ‘Nee, papa. Ik ga toch geen tijd spenderen aan zulke zielige types?’ Want dat zijn het, hè. Zielige figuren met een telefoon in hun hand en te veel tijd die het lollig vinden om een meisje van toen 18 dik te noemen. Het doet me wel veel plezier om te zien dat mijn kinderen daar beter mee omgaan dan ik. Nono heeft dat ook: stamp je hem tegen de schenen, dan denkt hij gewoon ‘fuck you’ en kijkt hij nooit meer om. Ik wou dat ik dat kon! Maar ik ga nog altijd slapen met dergelijke situaties”, zucht Koen in De Morgen.

Koen en zijn ex-vrouw Valerie De Booser hebben hun kinderen altijd goed proberen wapenen tegen al die negatieve commentaar. Dat lijkt hen dus aardig gelukt te zijn.

“Mijn kinderen zijn goed gewapend tegen kritiek en azijnpissers, al vanaf jonge leeftijd. Al had ik dat lang niet door. Zo werden ze bijvoorbeeld weleens gepest op school, als ‘kinderen van’, maar ik heb dat nooit geweten. Ze probeerden me dat te besparen, denk ik. Pas later, toen ze een pak ouder waren, hebben ze me dat verteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment