Home » Anja Daems: “Ik word daar zo zenuwachtig van”

Anja Daems: “Ik word daar zo zenuwachtig van”

by Nicky Jacobs

Anja Daems heeft veel plezier gehad bij het maken van haar radioprogramma ‘Als De Muren Konden Praten’. Ze ging bij verschillende BV’s langs en heeft daar veel herkenbare verhalen gehoord.

“Voor de proefopname ging ik langs Xavier Taveirne, en die had net een kleine ruzie met zijn man over het afruimen van de tafel. Xavier begon al alles weg te zetten, terwijl zijn partner nog rustig wilde eten. Thuis ruim ik ook alles snel af, ook al heeft Fred nog niet gedaan met eten”, lacht Anja in Story.

In Story vertelt de Radio 2 presentatrice ook over wat we te weten zouden kopen over haar, mochten de muren bij haar kunnen praten.

“Dat ik de sprekende klok ben. Ik wil altijd en overal op tijd aankomen, maar Anna Julia en Fred zijn zo traag en daar word ik zenuwachtig van. Dus dan roep ik: ‘Het is zeven uur’, ‘Het is kwart over zeven’, ‘Het is half acht’… Ik denk ook wel dat ik een sloddervos ben. Ik laat dingen vaak ergens liggen omdat ik weet dat ik ze straks opnieuw nodig heb, maar Fred ruimt ze meteen op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment