Home » Arnout Hauben: “Ik ben fier dat hij daarvoor kiest”

Arnout Hauben: “Ik ben fier dat hij daarvoor kiest”

by Nicky Jacobs

Wanneer Arnout Hauben aan het draaien is voor programma’s als ‘Dwars Door De Lage Landen’, dan gaat hij ook in gesprek met de mensen die hij op zijn pad tegenkomt. Hij wint snel het vertrouwen van de mensen en sommige gesprekken gaan zelfs heel diep.

“Veel mensen zijn het verleerd om gesprekken met anderen aan te knopen. Vaak vertellen we veel over onszelf zonder echt te luisteren naar de ander. Iemand beluisteren geeft nochtans een mooie dynamiek. Het is ongelofelijk wat mensen soms te vertellen hebben. Het maakt het ook intens voor ons, zoals bij die dame die wist dat haar levenseinde nabij was en stilaan afscheid nam. Zoiets neem je mee, naast de leuke dingen die mensen met je delen”, zegt Arnout in Primo.

De programmamaker houdt enorm veel van wandelen en behalve voor zijn werk, doet hij het ook altijd wanneer hij op reis is.

“Op elke reis die ik maak, of het nu naar Tenerife, Servië of Canada is, plan ik altijd een tocht van enkele dagen. De kinderen gaan ook telkens mee, die zijn dat zo gewoon. Mijn zoon Stan heeft onlangs met enkele vrienden een zware tocht gemaakt door de Vogezen, ver van de bewoonde wereld. Dan ben ik wel fier dat hij daarvoor kiest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment