Home » Laura Tesoro over Koen Wauters: “Hij is me heel dierbaar geworden”

Laura Tesoro over Koen Wauters: “Hij is me heel dierbaar geworden”

by Nicky Jacobs

Zonder Koen Wauters had de carrière van Laura Tesoro er nooit zo mooi uitgezien. Het talent van Laura Tesoro werd al jaren voor The Voice Van Vlaanderen ontdekt, maar dat Laura Tesoro zich naast een musical en acteerwerk ook aan ‘gewone’ muziek zou wagen, dat hebben we deels aan James Cooke te danken. Het was hij die Laura belde met de vraag of ze blind audition bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ wou doen. Al de rest is geschiedenis: Laura kwam in team Koen terecht en won ‘The Voice Van Vlaanderen’.

De afgelopen weken waren Laura en Koen Wauters samen te zien in ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM en dat vond Laura Tesoro ‘superspeciaal’.

“Mijn Clouseau-cover was voor mij ook de spannendste. Ik ken Koen ondertussen al tien jaar, en zonder hem had ik hier nooit gestaan. Hij is niet alleen een collega. Hij is me heel dierbaar geworden, dus ik wilde iets heel moois doen met een song van hem. Ik wilde hem raken en trots maken”, glunderde Laura Tesoro in Flair. En of Koen geraakt én trots was. Héél erg zelfs!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment