Home » Hugo Sigal bekent: “de pillen lagen klaar, ik kon het niet aan”

Hugo Sigal bekent: “de pillen lagen klaar, ik kon het niet aan”

by Nicky Jacobs

Geen Nicole zonder Hugo, geen Hugo zonder Nicole, dat was vele tientallen jaren het geval bij het succesvolle en sympathieke duo Nicole & Hugo. Tot anderhalf jaar geleden Nicole na een spijtig ongeval overleed. Daar zat Hugo dan, moederziel alleen.

Hugo was een schim van zichzelf, gelukkig was er familie en een hele groep vrienden die klaar stonden om Hugo Sigal op te vangen en door een moeilijke periode te sleuren en dat is hen gelukt. Maar het is vooral Hugo gelukt, chapeau daarvoor!  Hugo bracht zopas het boek ‘Leven voor twee’  uit, een heel eerlijk boek.

Naar aanleiding van de release van het boek had Dag Allemaal een gesprek met Hugo. De journalist van Dag Allemaal stelt vast dat Hugo in een goede flow zit, dat was een tijdje geleden anders. “Ik ben eerlijk: ik heb héél diep gezeten. Dieper kon niet”, zucht Hugo Sigal in Dag Allemaal.

En dan doet hij een opvallende bekentenis. “Er is een avond geweest… De pillen lagen klaar op m’n nachttafel. Ik zou het gedaan hebben, geen twijfel mogelijk. Ik kon het gewoon niet aan. We waren 51 jaar samen, van het ene moment op het andere ben je alles kwijt. Wat zou ik hier nog rondlopen”, reageert Hugo Sigal.

Zover is het gelukkig niet gekomen en hoeft het ook nooit te komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment