Home » Siska Schoeters: “Ze hebben echt gelijk!”

Siska Schoeters: “Ze hebben echt gelijk!”

by Nicky Jacobs

Als alleenstaande mama van twee kinderen heeft Siska Schoeters het niet altijd makkelijk. Het is soms puzzelen om haar kinderen te combineren met haar werk en dan gebeurt het wel al eens dat één van de kinderen eventjes alleen zit.

“Maar ik voel me daar niet schuldig over. Mijn kinderen gaan alleen maar blijer worden als ik gelukkig ben, dus het is logisch dat we naast mama zijn nog andere dingen willen zoals werk, hobby’s en een sociaal leven. Geen enkele moeder moet zich daar schuldig over voelen! Ik vind het niet leuk dat ik ze zo vroeg uit hun bed moet halen, maar ik voel me niet schuldig, want uiteindelijk doe ik dat ook om hen een betere toekomst te geven”, zegt ze in Flair.

Ondertussen wordt de presentatrice ook al een dagje ouder en heeft ze de veertig al bereikt. En daar keek ze echt niet naar uit.

“Maar elke veertiger zei dat het alleen maar beter wordt en ik moet nu toegeven dat ze écht gelijk hebben! Vroeger werd ook gezegd dat je vanaf je veertigste werd afgeschreven op tv. Ik was bang dat dat bij mij ook zou gebeuren, terwijl ik nu pas op kruissnelheid ben. Maar mijn management zei dat dat bij mij niet zou gebeuren, omdat ik wel degelijk iets te zeggen heb in plaats van alleen te teren op m’n looks.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment