Home » Loïc Van Impe: “Ik leef te veel volgens het boekje”

Loïc Van Impe: “Ik leef te veel volgens het boekje”

by Nicky Jacobs

Een van de grootste uitdagingen uit zijn leven was voor Loïc Van Impe ongetwijfeld zijn deelname aan ‘Special Forces VIPS’. Maar er zijn nog wel meer uitdagingen op zijn pad gekomen.

“Ik ben vorig jaar dertig geworden, maar sowieso ben ik niet iemand die mijlpalen koppelt aan leeftijden. Ik heb een toffe job en kan veel op vakantie gaan. Toch leef ik meer dan ik mezelf had voorgenomen ‘volgens het boekje’. Mijn droom was om in het buitenland te wonen, maar uiteindelijk heb ik samen met mijn vriendin Ella een huis gekocht op één straat van het ouderlijk huis waar ik ben opgegroeid. Letterlijk onder de kerktoren, dus”, lacht hij in Tv Familie.

Wat de toekomst nog zal brengen voor Loïc dat weet hij niet. Al passen kinderen zeker in de plaatje. Een huwelijk daarentegen hoeft dan weer niet.

“Mijn mama was 24 toen ik geboren werd en mijn oma was twintig toen ze mijn mama op de wereld zette. Ik heb dus een jonge moeder en grootmoeder. Ik zie er wel de voordelen van in, maar intussen ben ik zelf dus al dertig. Het zal nog niet voor direct zijn, maar ik wil ook geen tien jaar meer wachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment