Home » Els de Schepper: “Ik ga mijn ogen uitjanken”

Els de Schepper: “Ik ga mijn ogen uitjanken”

by Nicky Jacobs

Long covid kluisterde comedienne Els de Schepper zowat een jaar lang aan huis. Maar inmiddels gaat het gelukkig langzaam maar zeker weer wat beter met haar, zij het dan dag per dag. Gelukkig had ze haar bejaarde hond Elio om zich aan op te trekken tijdens die moeilijke periode.

“Dat is mijn grootste kleine gelukje! Ook al is Elio al zestien jaar oud, zo goed als blind en doof en kan hij niet meer lopen”, laat Els optekenen in Dag Allemaal. “Hij weegt ook twintig kilo, dus ik moet hem met veel moeite de trap op dragen, want hij slaapt bij mij.” Al denkt ze onvermijdelijk al weleens aan zijn afscheid, dat alsmaar dichterbij komt.

“Ik ga mijn ogen uitjanken als Eli er niet meer is. En die dag staat voor de deur, want hij is al zestien. Maar hopelijk is hij nog een jaar bij mij. Ik hoop dat ik hem niet moeten laten inslapen, want dat zou ik zo moeilijk vinden”, zegt Els. “Maar goed, ik heb hem al dertien jaar bij mij. Hij is vrolijk en geeft me zoveel liefde. Wij hebben een speciale band. Voor mij is dat bijna mijn zoon”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment