Home » Boer zkt Vrouw-deelneemster bijt van zich af

Boer zkt Vrouw-deelneemster bijt van zich af

by Nicky Jacobs

De felle strijd om het hart van de Limburgse boer Martijn lijkt helemaal losgebarsten te zijn in ‘Boer zkt Vrouw’. Vooral sinds de schuchtere Lynnsie besloot zich niet langer te laten doen door de Nederlandse boerendochter Lisanne, die erg het voortouw nam op de boerderij.

Het feit dat het leek alsof ze daarbij over iedereen heen walste, leverde Lisanne ook online heel wat reacties op. “Ik krijg nu heel wat over me heen op de sociale media. Mensen zeggen dat ik ‘mijn eigen show maak’ en dat ik ‘over iedereen heen wals’, maar zo zie ik het zelf niet”, zegt Lisanne, die in Dag Allemaal benadrukt dat ze absoluut geen groot ego heeft.

Sterker nog, ze is trots op de manier waarop ze het programma heeft aangepakt: “Eerlijkheid is voor mij superbelangrijk, en ik ben tijdens de opnamen de hele tijd dicht bij mezelf gebleven”, zegt ze. “Ik ben helemaal geen bazig type en het laatste wat ik wil, is andere mensen onderuithalen. Het is jammer dat sommigen daar anders over denken, maar ik sta recht in mijn schoenen”, aldus Lisanne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment