Home » Daarom greep boer Martijn niet in

Daarom greep boer Martijn niet in

by Nicky Jacobs

In ‘Boer zkt Vrouw’ wordt er fel gestreden om het hart van boer Martijn uit het Limburgse Bree. De Nederlandse boerendochter Lisanne leek daarbij lange tijd over haar medekandidates heen te walsen. Sinds Lynnsie besloot om ‘de handschoen tegen haar op te nemen’ is de sfeer op het erf echter te snijden.

De situatie ontaarde enigszins toen de drie kandidates samen met Martijn en de twee andere meisjes zijn woonkamer opnieuw mochten inrichten. Plots kon de Nederlandse niks meer goed doen. Zei zij links, dan zei Lynnsie rechts en omgekeerd. Martijn stond er intussen bij en keek ernaar.

“Nee, het was niet het fijnste moment van de week”, blikt Martijn terug op die vreemde namiddag in Dag Allemaal. “Het was een ongemakkelijk moment, maar ook heel leerzaam”, zegt Martijn. ‘Ik ben er niet tussengekomen omdat ik wilde weten hoe de situatie zou uitdraaien. Op dat moment kwam hun ware aard naar boven. Als ze alle drie de hele tijd poeslief waren gebleven, had ik wellicht pas later geweten hoe de vrouwen echt in elkaar zaten”, legt hij uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment