Home » Manu Van Acker: “Er is in elke uithoek wel een Luk Alloo geweest”

Manu Van Acker: “Er is in elke uithoek wel een Luk Alloo geweest”

by Nicky Jacobs

Als beginnend presentator mag je natuurlijk nog grootste dromen hebben. Manu Van Acker mocht ‘Het Perfecte Plaatje’ presenteren op Play4, maar toch droomt hij nog van veel meer.

“Ik zou graag ooit een live entertainmentshow presenteren. Ik hou wel van human interest, maar ondertussen is er in elke maatschappelijke uithoek wel een Luk Alloo geweest. Waarmee ik, voor de duidelijkheid, geen kritiek op hem wil geven, ik vind hem een uitstekende programmamaker. Maar ik ben gewoon gek op programma’s zoals ‘Peter live’ indertijd, een vrijdagavondshow waarin werkelijk niets te dol was – je keek niet gek op als Peter Van de Veire op het einde van de uitzending in een jacuzzi sprong. Heerlijk om te doen, lijkt me”, zegt Manu in Humo.

Manu is een groot bewonderaar van Peter Van de Veire en daar is Peter zelf ook van op de hoogte. Dat heeft Manu hem zelf gezegd.

“Ik luisterde al naar hem toen hij nog bij Studio Brussel presenteerde, hè. Ik werk nu wel bij MNM, maar in mijn jeugd was ik een StuBru-luisteraar. Mijn idolen waren Roos Van Acker, Siska Schoeters, Linde Merckpoel en Tomas De Soete.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment