Home » Rik Verheye: “Het staat nooit stil bij mij”

Rik Verheye: “Het staat nooit stil bij mij”

by Nicky Jacobs

Dat Rik Verheye en Manon stapelverliefd zijn, dat mag iedereen weten. De twee wonen ondertussen ook al samen, al schipperen ze nog tussen hun beide woonsten. Ze hebben allebei een eigendom in Antwerpen.

“Da’s makkelijker voor ons werk. Manon is stewardess en ik moet vaak in Hasselt en Vilvoorde zijn, maar onze échte thuis is samen aan zee. Onze familie en vrienden wonen daar, maar ik vind er ook rust en inspiratie. En ik ben ook gewoon graag een West-Vlaming. Daarom heb ik ook besloten om na vijftien jaar Antwerpen terug te keren naar zee. Ik heb iets gekocht op een boogscheut van de zee, tussen de velden”, zegt Rik in Story.

Als stewardess is Manon natuurlijk vaak van huis. Dat zijn de dagen waarop Rik zijn agenda goed probeert vol te proppen.

“Met werk, maar ook met tijd voor mijn vrienden. Maar eigenlijk staat het nooit stil bij mij. Ik heb dat misschien ook wel nodig. Als ik niet druk bezig was, zou ik er ook niet van kunnen genieten om thuis te zijn. En geloof me: ik ben thuis zeer rustig. En lief en genereus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment