Home » Karlijn Sileghem: “Mensen kijken weleens raar op als ze mij zien”

Karlijn Sileghem: “Mensen kijken weleens raar op als ze mij zien”

by Nicky Jacobs

In de telenovelle ‘Milo’ komt jong talent samen met gevestigde waarden als Karlijn Sileghem, Elise Bundervoets en Tom Dingenen. Zo maken we onder meer kennis met Mathias Mesmans, die de rol van Liam speelt. Hij speelt de zoon van Karlijn.

“Ik ben 1m60 en Mathias 1m88. Dat is helemaal geen probleem. We zijn met drie andere actrices die even groot zijn. En als het cameratechnisch dan toch een probleem zou zijn, zijn daar trucjes voor”, zegt Karlijn in Primo.

Karlijn is met haar 1m60 niet zo heel groot, maar zelf is ze niet echt bezig met haar lengte. Al schrikken mensen soms wel wanneer ze haar in het echt zien.

“Mensen kijken weleens op als ze mij in het echt zien, omdat ik er op een bioscoopscherm groter uitzie. Zelf ben ik daar totaal niet mee bezig. In het verleden speelde ik vaak samen met Tine Embrechts, die heel wat groter is, maar lengte is nooit een probleem geweest. We hebben ook nog samen opgetreden met de meidengroep Hormonia. We brachten absurde teksten geschreven door Hugo Matthysen. Tijdens de optredens maakten we weleens grapjes over ons verschil in lengte omdat de microfoons bij wissels op een andere hoogte waren ingesteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like

Leave a Comment