Home » Martijn uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Dan heb ik energie nodig”

Martijn uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Dan heb ik energie nodig”

by Nicky Jacobs

Wie melkveeboer Martijn aan de haak weet te slaan weet dat ze een harde werker als partner heeft, iemand die houdt van benen, maar ook iemand die af en toe wel eens romantisch kan zijn.

“Een strandwandeling bij zonsondergang of een intiem diner bij kaarslicht moet kunnen. Maar het is niet zo dat ik ooit al rozenblaadjes gekocht heb. Gewoon tegen elkaar liggen of knuffelen is voor mij al voldoende. Voor mij draait romantiek vooral om de kleine, intieme momenten van verbondenheid en liefde”, zegt Martijn in Tv Familie.

Martijn is een melkveeboer, maar dat wil niet zeggen dat zijn vrouw per se vegetariër moet zijn of geen melk mag lusten.

“Ik ben niet zot van vegetarisch leven, ik ken het ook niet. Maar als ik onverwachts een maaltijd zonder vlees of vis eet, sta ik twee uur later aan de snoepkast omdat ik energie nodig heb. Ik werk van zeven uur ’s morgens tot acht uur ’s avonds, zes dagen op zeven. Dat gaat enkel als je voldoende eet. Maar als mijn vrouwtje er geen probleem van maakt om ’twee’ potjes te koken, één vegetarisch en één niet-vegetarisch, ga ik daar ook geen issue van maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie365.be

* indicates required

You may also like